Vi skickar ditt paket fraktfritt vid order över 600 kr.

Då postnord ändrade sina villkor för storlek på paket så väljer vi att ta ut en enhetsfrakt på 49 kronor när du handlar för lägre belopp än 600 kr. Oftast kostar frakten mer, och vi tror att du förstår att frakten är en kostnad som antingen är lagd på priset på varan eller en separat fraktkostnad som kunden betalar.
När du handlar för 600 kr så tjänar vi alltså mindre och det kommer oss båda till godo. Du får det fraktfritt och vi får sälja lite mer.
Vi har sällan kampanjer eller rea då vi försöker hålla rimliga priser på alla varor hela tiden. Du ska inte behöva hitta en vara du köpt till ordinarie pris senare reas ut. Du kommer inte att hitta reklam eller kampanjer kring Black Friday eller någon annan kommersiell säljsäsong.

Välj kategori i menyn ovan.

Vi försöker skicka paket varje vardag, ibland kan det ta någon extra dag. 

Du kan beställa produkterna från vår webshop. Varor som beställs före kl. 18.00 skickas oftast nästa vardag. Har du några frågor är du välkommen att ringa eller maila oss. Vi skickar med DHL.  Bor du i Stockholm kan du välja att besöka lagershopen på de tider vi har den öppen. Tider vi finns på plats hittar du här, lagershop
Köpvillkor hittar du här Vill du söka ditt paket som skickats med DHL klickar du här.

Är det något särskilt du önskar när vi behandlar din order så kan du skicka oss ett mail och hänvisa till ditt beställningsnummer som du fick via mail.

Vi slår t.ex. in paket om det är något du ska ge bort, eller om du vill att vi skickar paketet med en hälsning till en annan adress.
Hör av dig så fixar vi det du tänker på. info@najsofsweden.se  Eller ring eller sms: 070-927 1830, Anna-Carin hjälper dig.